2012. április 5., csütörtök

A Tervezz ékszert! játék nyertese:

A Tervezz ékszert! játékot március elején írtam ki Facebook oldalamra. Szerettem volna megmozgatni az emberek fantáziáját, nem pedig csak a szokásos "lájkold az oldalt, oszt meg a képet bla-bla-bla..." felhívást kiírni.
Szoktam egyedi megrendeléseket is kapni, de bőven nem annyit, mint amennyit saját kútfőből készítek. Nagyon kíváncsi voltam, hogy a csajok milyen kiegészítőt viselnének szívesen nyakukban/fülükben. A pályázatok nagy része egyből megtetszett, és nagyon nehéz volt a döntés. Ezek a pályamunkák érkeztek:Végül egy olyan terv mellett döntöttem, mely tükrözi saját stílusomat, és aktuális egyben. Egy nagyon édes nyaklánc rajzát küldte be Molnár Marietta. Ezen egy répás muffin volt, amit egy nyuszi szorongatott. Figyelembe kellett azt is vennem, hogy melyik ékszer kivitelezhető a legszebben, hiszen tartós nyakláncot szerettem volna készíteni. Ezért esett erre a választás:


És íme a kész nyaklánc valós gyurma-formájában:


A héten feladtam, hogy húsvétig biztosan megkapja, és ebben várja a locsolókat! :) Marietta nagyon örült a nyereményének, és megígérte, hogy küldeni fog egy képet, amin az ékszert viseli. A fotót természetesen majd közzéteszem itt a blogon is. :)


1 megjegyzés:

  1. Szia! Már régóta követem a FB oldalad.
    Tetszik, amit csinálsz. Örülök, hogy van blogod is! Szeretnélek ezért egy blogos-díjjal meglepni, remélem tetszeni fog. :) Itt megtalálod a részleteket: http://srhandmade.blogspot.hu/2012/07/dijat-kaptam.html

    Üdvözlettel: Anita

    VálaszTörlés

Free Blog Template by June Lily