2012. március 16., péntek

Lollipop, lollipop

A gyurmaékszerek készítésének egyik legegyszerűbb témája a nyalóka. A gyurma - összetételéből eredően - tökéletes arra, hogy élethű édességeket, cukorkákat gyártsunk belőle, hiszen textúrája sülés után csaknem megegyezik ezekével. Fokozhatjuk a hatást egy kis lakkal. Így még élethűbbé tehetjük alkotásunk, de nekem a matt verzió sokkal jobban tetszik. :) Az ilyen típusú ékszernél nagyon szeretem keverni a színeket, ahogy csavarodik a gyurma, mindig valami újat kapok. A következő fülbevalókat néhány napja készítettem:


Ezek pedig a szettek:
Nagyon jó, vidám kis kiegészítők lehetnek tavaszra és nyárra. Sokféle ruhadarabhoz hordhatók, hiszen többszínűek, így sok mindenhez passzolnak. Aki szereti a nagylányos-kislány stílust, annak tökéletes választás! :)
Facebook oldalamon, a Lív Ékszeren épp az alább látható nyalókás szettet nyerhetitek meg. Nincs más dolgotok, mint csatlakozni az oldalhoz, és megosztani a nyereményjáték képét! Sorsolás akkor lesz, ha az oldal eléri az 500 lájkolót. Már nem kell, sok, szóval hajrá! ;)

Comments:

Megjegyzés küldése

Free Blog Template by June Lily