2012. március 4., vasárnap

Az első

Bár az internet világa nem újdonság számomra mégis ez életem első blogbejegyzése. :) Ezt az oldalt azért hoztam létre, mert szeretném, ha minél többen megismernék munkáimat, és azok a hozzám hasonló lányok akik próbálják elkerülni a boltokban kapható "tömeg-ékszerek" megvásárlását itt végre megtalálhatják számításaikat. Immár 3 éve foglalkozom süthető gyurma ékszerek készítésével. Volt több próbálkozásom is a filc és zsugorka anyagok felhasználása terén, mégis úgy érzem a gyurma az, ami nekem való. :)



Kezdetben magamnak alkottam egyedi kiegészítőket, de a környezetemtől kapott pozitív visszajelzéseknek köszönhetően nemrég megnyitottam első Meska boltom, melyet itt találsz. Ezen kívül készítettem egy Facebook oldalt is a Lív Ékszernek, hogy sok-sok emberhez eljuthasson az, amivel kitöltöm a szabadidőm. Sokféle ékszert készítek, igyekszem kihasználni az anyag adta lehetőségeket, illetve próbálok egy széles vevőkörnek megfelelni. Alkotásaim közt találsz édességeket, süteményeket, virágokat, hungarikumokat és még sok mást is. Az elérhető ékszerek listája folyamatosan bővül. Legszívesebben muffint/cupcake-et és más édességeket készítek , hiszen ezeket igazi kihívás úgy megformázni, hogy élethűek legyenek. :)



Mint már említettem, még sosem blogoltam ezelőtt, de igyekszem rendszeresen írni, és belerázódni a bloggerkedésbe! :) Üdvözlégy hát kedves látogató, ki elolvastad első irományom! :)


2 megjegyzés:

Free Blog Template by June Lily