2012. szeptember 10., hétfő

Gyurmát esküvőre?

Juhhuhú! Ma megérkezett a második esküvői megrendelésem. A Yokka Cukrászműhely cukrásza, Réka ma felhívott, hogy el kell készíteniük egy esküvői tortát és a jegyespár ragaszkodik ahhoz, hogy egy levelibéka díszelegjen a sütin, mert ez fontos szimbóluma a kapcsolatuknak. Nagyon megörültem a felkérésnek, békát még úgysem csináltam soha. :) A kis figurát ráültettem egy kavicsra (amit egyébként anno Horvátországból hoztam), nehogy elsüllyedjen a torta habjában. Így stabilabban meg tud ülni a kis brekusz. Minitorta lévén Réka kért arra, hogy ne legyen túl nagy, így körülbelül 3 * 3cm-es lett. Igazán bízom abban, hogy tetszeni fog a párnak, és remélem, talán egy képet is küldenek majd a tortáról.



Korábban pedig egy nagyon szimpatikus fiatal menyasszony rendelt tőlem ékszereket. Bogi egyedi kiegészítőket szánt a koszorúslányainak és az esküvői tanúnak, így arra kért, hogy készítsek a ruhájukhoz illő virágos fülbevalókat. Elküldte az anyagmintát is, amikor a ruhák még kész sem voltak. Elég nehéz volt egy fényképből kiindulni, és kikeverni a megfelelő árnyalatot, de szerencsére sikerült, és Bogi nagyon elégedett volt. Küldött néhány képet az esküvőjéről és a lányokról is.

Csini koszorúslányok Lív Ékszerben

A tanú és a koszorúslányok fülbevalói

Nagy megtiszteltetés, ha felkérnek egy ilyen munkára, hiszen mind tisztában vagyunk azzal, hogy ez milyen fontos nap egy pár életében, így mindig igyekszem a legtöbbet kihozni magamból. Remélem a jövőben is lesz még sok-sok esküvői megrendelésem! :)




Comments:

Megjegyzés küldése

Free Blog Template by June Lily